Selecteer een pagina

Een fantastische coach, toegewijd en ze geniet er zichtbaar van als jij in het licht gaat staan om te shinen als ondernemer.

Anne Wierckx

ANNE WIERCKX

Virtueel Assistent

Sinds begin 2017 ben ik fulltime ondernemer. Omdat ondernemen mij niet met de paplepel is ingegoten, had ik al snel besloten dat ik hulp kon gebruiken van een business coach. Via een vriendin kwam ik bij Carolien.

Haar benadering is to the point, duidelijk en met een lach. Dat is wat ik nodig heb. Door de 2 trajecten die ik bij haar volg heb ik veel inzichten gekregen, mijn blokkades onder ogen gezien en al mooie stappen gemaakt. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik snel mijn klantenkring kon uitbreiden.

Carolien neemt geen blad voor de mond, weet haarfijn uit te leggen waar de pijn zit en geeft concrete opdrachten. Het is aan jou om daar iets mee te doen. Ik vind haar een fantastische coach, toegewijd en ze geniet er zichtbaar van als jij in het licht gaat staan om te shinen als ondernemer. Zij weet alles over verdienmodellen en welk model past bij jouw business.

Carolien is eerlijk, oprecht, heeft een gezonde dosis zelfspot en een heerlijk gevoel voor humor. Ik ben dankbaar dat ik met haar op mag lopen als coachee en als haar virtueel assistent.