Selecteer een pagina

“Ze is enthousiast, jaloersmakend creatief, ze heeft heel veel kennis en is er op de momenten dat ik haar nodig heb.”

Ellen van Leenen

Ellen van Leenen

Wandelcoach

Ik heb Carolien voor het eerst ontmoet tijdens haar live event in Ermelo. Een stoere vrouw die weet waar ze het over heeft en die zich ook kwetsbaar op durft te stellen. Nadat ik een kort traject bij haar had gevolgd, wist ik dat zij degene was die mij zou kunnen coachen naar een succesvol bedrijf. Ik wilde al langer een eigen coachpraktijk starten. Maar dat kwam niet van de grond, omdat ik nog niet genoeg lef had en mijn doelgroep niet voldoende helder had.

Sinds een paar maanden is Carolien mijn businesscoach. Ik ervaar onze afspraken als een feestje. Ze is enthousiast, jaloersmakend creatief, ze heeft heel veel kennis en is er op de momenten dat ik haar nodig heb.

Voordat Carolien mij begeleidde, wilde ik van alles maar wist niet precies wat. Nu heb ik een mooie, heel specifieke doelgroep die ik begeleid, is er een prachtige website, schrijf ik blogs, post op Facebook en heb ik er het volste vertrouwen in dat ik een succesvolle coachpraktijk zal krijgen. Allemaal dingen die ik daarvoor niet had durven dromen.

Als je jezelf en je bedrijf een boost wilt geven, niet bang bent om de waarheid te horen, oprechte interesse en begeleiding wilt met een flinke dosis humor kan ik je Carolien bijzonder aanraden!