Selecteer een pagina

https://vimeo.com/261538831/abb566b568

“Ik ben super dankbaar dat ik haar gevraagd heb om mij te coachen. Mijn omzet is inmiddels verdubbeld. Ik heb zoveel geleerd.”

Francisca van den Berg

FRANCISCA VAN DEN BERG

Hormoon-gewichts expert

Twee jaar geleden zag ik Carolien op Facebook voorbij komen nog als mede collega hormoonfactortrainer. Ik ben naar haar workshop geweest. Ze belde mij nog. ‘Weet je zeker dat je hierbij wilt zijn? Je weet al zoveel.’ Maar toen wist ik al dat ik nog zoveel van haar kon leren. Ik bleef haar volgen en een jaar later heb ik mijn telefoon gepakt en gebeld en gevraagd: ‘Carolien, kun jij mij zakelijk helpen om mijn bedrijf ook online te laten groeien? En mij leren welke stappen ik daarvoor moet nemen?’

De begeleiding van Carolien is eerlijk, oprecht en ze zeg me precies waar het op staat. Neemt geen blad voor haar mond. Ze is er voor mij, biedt een luisterend oor, een kritische blik en een eerlijke mening.

Door Carolien heb ik kennis gemaakt met het online ondernemen. Zij heeft mij de weg gewezen. Ik ben gegroeid in mijn bedrijf, maar ook als persoon. Ik ben super dankbaar dat ik haar gevraagd heb om mij te coachen. Mijn omzet is inmiddels verdubbeld. Ik heb zoveel geleerd. Ik vind het ondernemen echt een super tof en te gek spel.

Als je een eerlijke coach wilt, die met je meedenkt en die er voor je is. Maar je ook je eigen problemen wilt en kunt aanpakken, in de spiegel kunt kijken, dan is Carolien de persoon om naar toe te gaan. Ze is de coach die mij heeft geholpen en ervoor gezorgd heeft dat ik de stappen heb genomen. En dat ik echt kan zeggen ‘ik heb heb ontzettend hard gewerkt aan mijn bedrijf, maar ook aan mezelf als persoon’. Dat gaat samen hand in hand. Dank je wel lieve Carolien. We gaan nu naar de volgende stap vol vertrouwen! En ik ben blij en dankaar met jou als mijn coach in mijn bizzzz.