Selecteer een pagina

“In alle eerlijkheid deel je jouw manier, jouw ‘fouten’ en jouw successen. Hier leer ik ongelooflijk veel van.”

Joyce Backx

JOYCE BACKX

Designer

Begin dit jaar nam ik de sprong in het diepe: de start van mijn biz. Ik volgde je al langere tijd en jij inspireert me ontzettend in online-ondernemersland. Jouw eerlijke, to the point visie, kwetsbaar en krachtig tegelijk. Jouw manier van communiceren. Ik voelde duidelijk dat ik veel van je zou kunnen leren op ondernemersgebied.

Jouw coaching ervaar ik als een helder licht, alsof de mist opklaart die ik op sommige gebieden ervaar. Ik ben goed in wat ik doe en doe dat vol passie. Maar dat maakt me nog geen succesvolle online ondernemer. De weg naar succes, daarin ben jij mijn gids. In alle eerlijkheid deel je jouw manier, jouw ‘fouten’ en jouw successen. Hier leer ik ongelooflijk veel van. Daarnaast denk je mee in mijn proces en mogelijkheden. In no-time is elk energie-lek en knelpunt omgezet naar een kans. Een kans om het nog beter aan te pakken en te handelen.

Wat bij mij vooral veranderd is, is de manier hoe ik kijk naar ondernemen in combinatie met de andere dingen in mijn leven. En dat zowel de shit als de shine momenten zorgen voor groei. En hoe ik deze groei aan kan gaan. Op een manier die én leuk én oké voelt.

Een coachtraject bij Carolien is niet voor iedereen. Je moet het willen: echt succesvol ondernemen. Als je open staat voor eerlijke feedback. Misschien niet altijd dat wat je wilt horen, maar wel waar je beter en succesvoller van wordt. Als je met beiden handen aan wilt pakken om ECHT te gaan, het gaspedaal in te drukken. Kick-ass coaching. Dan ben je bij haar aan het goede adres. Niet te flauw. Wel empatisch en reëel. Met humor en zelfspot. I like it ????