Selecteer een pagina

“De webinars vond ik heerlijk, maar de live dagen zijn helemaal WOW. Dan gebeuren er zoveel dingen.”

Lynn van der Meer

LYNN VAN DER MEER

Virtual Assistent

Ik volgde je al een tijdje en toen ik je Online Business Angels traject voorbij zag komen, dacht ik: dit moet ik doen. Ik had er geen budget voor, maar geloofde er echt in dat dit mij verder kon brengen. Je inspireerde me altijd al enorm en ik wou heel graag van jou leren. Na de 1e sessie ging het al enorm stromen bij mij en dat is niet meer gestopt.

Ik vind je geweldig! Jouw visie en houding zijn zo inspirerend. Jij straalt echt magie uit en verricht wonderen. De webinars vond ik heerlijk, maar de live dagen zijn helemaal WOW. Dan gebeuren er zoveel dingen. Het voordeel van online is dat je mij elke week mag inspireren, maar het voordeel van live is dat er veel meer gebeurd.

Ik weet nu duidelijker wat ik wil met mijn bedrijf. Ben meer voor mezelf gaan staan en probeer nu ook strenger naar mijn klanten te zijn. Ik dacht dat ik altijd voor ze klaar moest staan, maar nee, dat hoeft niet altijd. Ik ben meer gegroeid.

Ik zou jou voor 1000% aanraden en heb al meerdere mensen naar je doorverwezen. Jij bent geweldig Carolien en je hebt echt een beweging in mij aangezet. Je toont oprecht interesse in je klanten en je denkt echt mee. Dus een aanrader voor iedereen die naar de next level wilt gaan.