Selecteer een pagina

“Onze omzet is drastisch toegenomen. Van een paar tientjes per maand naar duizenden euro’s per maand. En dat in een half jaar tijd.”

Marloes Michiel

MARLOES EN MICHIEL

Thuis fit coach

De berichten die Carolien schreef op Facebook spraken ons heel erg aan. Als beginnende ondernemers zochten we iemand met kennis en ervaring. Die ons de kneepjes van het online ondernemen kon gaan leren. Wat begon met een online programma is uitgegroeid tot echt high-end coaching. We boekten door de coaching van Carolien zo snel vooruitgang, dat we snel vertrouwen kregen in haar professionaliteit. De humor maar ook de rechtdoorzee aanpak daar houden we van!

De samenwerking is heel fijn. Carolien denkt snel, ziet gauw kansen in een onderneming. Die kansen kan ze snel uitwerken in een concreet en overzichtelijk plan. Hierin is ze duidelijk in wat ze van ons verwacht en sturend in de aanpak. Iets wat wij als startende ondernemers echt nodig hebben. Daarnaast is er ook zeker ruimte voor onze inbreng en luistert ze daar goed naar. Maar als het niet oké is dan is het niet oké en horen we dat gelijk terug. We vinden dat echt heel fijn. Duidelijk en direct. Maar ook de humor, eerlijkheid en kwetsbaarheid van het ondernemer zijn en spreekt ons ontzettend aan. Ze heeft gestaan waar wij staan en daardoor is er begrip en geduld. We ervaren ook echt de persoon achter de ondernemer en dat is tof en inspirerend. Verder stuurt ze bij en springt ze in waar dat nodig is. Ze staat echt echt naast ons.

Onze omzet is drastisch toegenomen. Van een paar tientjes per maand naar duizenden euro’s per maand. En dat in een half jaar tijd. Het ondergaan van de spanning als beginnend ondernemer. Met zweet in de handen het toch gaan doen. Omdat we weten dat er vertrouwen is. Maar bovenal ook het geloof dat we van toegevoegde waarde zijn voor andere mensen. Het geloof in ons product! Dat we iets groots en heel moois neer kunnen zetten om de gezondheid van mensen te verbeteren.

Als je houdt van een duidelijke en directe aanpak, waarin ook ruimte is voor humor en eigen inbreng dan moet je echt bij Carolien van de Kamp zijn.