Selecteer een pagina

“Het allergaafste vind ik nog wel dat ik heb geleerd hoe ik het helemaal zelf kan doen. Dat het aan mij is.”

Meta Bloks

META BLOKS

Persoonlijke coach

Ik heb jouw hulp ingeschakeld, omdat ik van de beste wilde leren. Ik volgde je al een tijdje en vond, en vindt, je erg inspirerend. De groei die je doormaakt en hoe je de dingen die je doet, aanpakt. Gericht en met focus. Op een fijne manier commercieel. Op dat vlak had ik alles te leren.

Zelf was ik all over the place en dat hield me op de plaats. Ik deed heel veel, maar kwam geen stap verder. Ik wilde een stevige basis neerzetten. Wie is mijn ideale klant, wat ga ik aanbieden, hoe ga ik ze bereiken etc. Hoe zorg ik ervoor dat ik onderscheidend ben in de markt en toch mezelf blijf. Natuurlijk, hoe gaan ze mij weten te vinden en fan van me worden.

Je begeleiding ervaar ik meer dan goed. Je bent scherp en to the point. Denkt mee en leest tussen de regels door. Je bent me altijd een paar stappen voor en komt met geniale ideeën. Zelfs op momenten dat ik het niet verwacht, ben je er. Omdat je weet hoe het is om in een proces voor een challenge, event of webinar te zitten. Dat is erg tof en fijn.

Het allergaafste vind ik nog wel dat ik heb geleerd hoe ik het helemaal zelf kan doen. Dat het aan mij is. Omdat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn bedrijf.

Jouw kennis, ervaring en die heerlijke dosis humor maakt dat ik stappen heb gezet die ik zelf nooit voor mogelijk had gehouden. Daar pluk ik voor de rest van mijn leven de vruchten van. De angst voelen en het ondanks dat gewoon gaan doen. Die ervaringen zijn goud waard.

Wat er is verandert? Ik weet wie ik ben en wat ik wil met mijn bedrijf. Welke mensen ik wil begeleiden, waar ik zelf oprecht heel blij van wordt. Mijn trajecten staan, de prijs is helder. Ik ben zeker van mezelf en dat straal ik uit. En daardoor trek ik de juiste klanten aan. Ik durf me echt te laten zien. Voorheen was ik het liefst veilig achter mijn laptop blijven zitten of onder een dekentje gekropen. Die tijd is voorbij. Ik ben volwassen geworden.

Als je je bedrijf naar de next level wilt tillen dan is Carolien van de Kamp dé persoon om naartoe te gaan. Zij pakt door, windt er geen doekjes om en helpt je echt verder.